Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

27 February 2024 Terazi burcu yorumu

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle aile hayatınızda yada evinizde çeşitli sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir. Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz. Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Toplum önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için heyecan duyabilirsiniz. Bazı davranışlarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Emin olmadığınız konularda fazla yorum yapmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün, konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkiniz altına alabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye tüm duygularınızı ortaya koyarak, onu ikna etmeyi başaracaksınız. Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Haftanın son iş günü demeyip hızla işlere sarılacağınız bir gün olacak. Yaptıklarınız da yapmadıklarınız da her zamankinden çok göz önünde olacak. O zaman gayretiniz dikkat çeksin. İnsanlar istikrarınızı takdir etsinler.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.