Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

01 March 2024 Terazi burcu yorumu

Enerji yüklüsünüz. Sık sık kişilik değiştirerek karşınızdaki insanları şaşırtıyorsunuz.. Bugün kendinizi evinize ve sevdiklerinize adayacaksınız. Onların çeşitli sorunlarına yorulmadan maddi manevi çözüm bulacaksınız. Bu arada soğuk algınlığınızı da önemsemezlik yapmayıp dinlenmeye de zaman ayırmalısınız.

Aşk:

Sevgilinizle uzun süredir bir dargın bir barışık süren ilişkinize son noktayı koydunuz. Duygusal yönden kendinizi yalnız hissettiğiniz bu günlerde kendinizi işinize yönelttiniz

İş:

İş yaşamınızda geldiğiniz konumu kıskanan arkadaşlarınızın olması bugün veriminizi düşürecek. Oysa meyveli ağacın taşlandığını düşünüp işinize dört elle sarılmalısınız. İşinizle ilgili önerileriniz gerçekten dikkate alınmaya değer şeyler. Bu konuda taviz vermemelisiniz.

Para:

Birikimlerinizle uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şeyi kısa zaman sonra satın alacaksınız. Son zamanlarda sizi mutlu eden tek şey de bu. Bugün evinizle ilgili masraflar yapabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizdeki insanların özel sorunları ile ilgilemek hoşunuza gidiyor. Ancak bu konuda dikkatli olmazsanız, size göre doğru olan ama onlara yanlış gelen kararlar aldırabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yapacağınız analizlerde ve başkalarıyla birlikte giriştiğiniz işlerde veya planlarda detaycı ve dikkatli olmanız gerekiyor. Yanlış adımlar atmanız veya yanılmanız durumunda şikayet ve eleştirilerden kurtulmanız zor olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular ve yapılması gereken işler yüzünden oldukça hareketli bir gündesiniz. İş ve ailevi konular birbirine karışabilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sizden yaşça büyük kişilerin desteğine ihtiyacınız var. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Bugün, uzun vadeli bir eşyayı satın alma yoluna gidebilirsiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, evinizle ilgili istediğiniz değişimi yapabilirsiniz Sağlıklı bir beslenme türünü tercih etmemeniz yüzünden, vücudunuz gereksiz yağlanıyor.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koruyup, kollayan, toparlayan, dertleri, sorunları çözmeye çabalayan, diğerlerinin istek ve ihtiyaçlarını anlamaya ve karşılık veremeye çalışan yaklaşımlarınız bugün kıymetli olacak. İnsanlar sizinle kendini güvende hissetmeli.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.