Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

02 March 2024 Terazi burcu yorumu

Bugün sabah saatlerinde keyifsiz olacaksınız. Ailenizden biri ile tartışmanız olası. Bu tartışmanın öfkesini öğlen saatlerine kadar üzerinizden atamayacaksınız. Öğleden sonra keyfiniz biraz daha yerinde olacak. Bazı işlerinizi halletmek için resmi dairelerde bulunabilirsiniz. Burada tanışacağınız birinden ilerleyen zamanlarda yardım görebilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda cinsellik çok planda. Aslında siz cinselliğe çok düşkün biri değilsiniz ama partneriniz sizin bu konudaki görüşlerinizi değiştirmenize sebep oluyor. Bugün öğleden sonra partnerinizle zaman geçireceksiniz.

İş:

İş yaşantınızda bazı gelişmelerin gerçekleşmesini arzu ediyorsunuz. Bu yüzden beklemedesiniz. Bu aralar kariyerinizle ilgili çalışmalarda rutine girdiniz. Bunun yanında ailenizden birilerinin nüfuzundan da faydalanmayı düşünüyorsunuz.

Para:

Parasal açıdan zorluk çekeceğiniz bir gün. Ailenizden maddi kaynak alacağınızı düşünüyordunuz. Fakat bugün bu maddi yardımı alamayacaksınız. Evdeki hesabın çarşıya uymaması sebebiyle bugün maddi açıdan zorlu anlar yaşayacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinize çok fazla zaman ayıramamanın sıkıntısını çekiyorsunuz fakat çok fazla uyuyorsunuz. Uyku saatinizi azaltıp zamanınızı arttırabilirsiniz

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Zekanıza ihtiyaç duyacağınız ve diğerlerini de akıllı düşünmeye davet edeceğiniz günler. Ortaklarınız, partneriniz veya iş birliği içinde olduğunuz kişilerle birlikte hareket ederseniz, doğru seçim yaptığınızı göreceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gündeminizi sosyal hayatınızdaki konular oluşturabilir. Dışa dönük hareketlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınız da destek alacağınız kişiler olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi çok hareketli hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile zaman geçirmek size iyi gelecektir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal bireyselliğinizi ön plana çıkarmaktan hoşlanacağınız bir gün. Arkadaşlarınızın sizin üzerinde etkileri çok büyük. Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmelisiniz. Kişisel cazibenizin tüm avantajlarını kullanacak karşınızdaki kişileri doğal yapınızla etkiniz altına alacaksınız. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün hoş sohbet için bir araya gelinen ortamlar, sıradan muhabbetler pek ilginizi çekmeyecek. Amaçlı, fayda sağlayan buluşma ve görüşmelere ihtiyaç duyacaksınız. Size bir şey katmayacak kişilerle bir arada olmamaya gayret edin.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.