Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

04 March 2024 Terazi burcu yorumu

İkizler burcu insanı kendine dönük bir ruh halinde. Bencil duygular içine girip, başkalarının düşüncelerini hiçe sayabileceğiniz bir gün içindesiniz. Kafanızı meşgul eden konular yoğunlaşıyor. Bir süre önce yapmış olduğunuz bir seçimden dolayı pişmanlık duyuyor olabilirsiniz. Unutmayın; yapılan hiç bir seçim yanlış olamaz, çünkü seçimin yapıldığı anda doğruydu! Koşullar her an kontrolsüzce değişebilir.

Aşk:

Bugün hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan bir mesele yüzünden sevgilinizle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Her konuda hemfikir olmanız zaten mümkün değil. Konuyu dallanıp budaklandırmayın.

İş:

Monoton başlayan sabah saatleri, yerini yeniliklerle dolu bir öğleden sonraya bırakacak. İş yerinize yapılan ilginç bir ziyaretten dolayı işleriniz yeni bir akış içine girebilir.

Para:

Her sıkıştığınızda beklenmedik bir yerden çıkan bir şey yardımınıza koşuyor. Bugün de bu böyle olacak. Aşkta ve kumarda şansınız yaver gidiyor. Piyango bileti almaya ne dersiniz?

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Arkadaş çevrenizde sizi çekemeyen birisi arkanızdan atıp tutabilir. Sizi iyi tanıyan arkadaşlarınız bu sözleri ciddiye almayacaktır.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler. Ancak, sizin hareket kabiliyetinizi kaybetmemeniz için, yine de her şey yolundaymış gibi davranmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gizli kalan konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni şeyler paylaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak mutlu olduğunuz bir gündesiniz. İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabırsız olduğunuz konularda, olayları akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eski alışkanlıklarınızın sizi düşündürdüğünü görecek ve ruhsal bir düşünce değişimine gireceksiniz. İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını görecek, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alacaksınız. Maddi yaşamınızla ilgili süreçlerde geri planda kalmanız, yeni atılımlar yapmamanız gerekebilir.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizle aranızda bazı dinamikler değişmeye başlıyor. Her zaman alıştığınız ilişki modelinin dışına çıkmak belki de birbirinize biraz bireysel özgürlük alanı bırakmak ikinize de iyi gelebilir. Sıkmak huzursuzluk yaratacak.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.