Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

06 March 2024 Terazi burcu yorumu

Biri sizi hoş ve sevimli buluyor. Bunların yanına güvenilirliği koyabilmek için hakkınızda neredeyse tez hazırlıyor. Sonra da atağa geçecek gibi.
Hem tez canlılığı hem uyuşukluğu nasıl bir arada barındırabiliyorsunuz ? Yokluğunuzda insanlar sizi konuşurken birbirlerini şaşırtıyorlar. Herkes sizi başka türlü tanıyor. Deniz tutkunuzu bu yaz aç bıraktınız. Bu hiç olmazdı. Yaşlanıyorum herhalde diye düşünmeyin. Herkesin yaşadığı genel sorunlar sizi de etkiledi. Durumunuzu bir de böyle değerlendirin.

Aşk:

Biri sizi hoş ve sevimli buluyor. Bunların yanına güvenilirliği koyabilmek için hakkınızda neredeyse tez hazırlıyor. Sonra da atağa geçecek gibi. Çok zorlanıyor ama. Karşı cins arkadaşlarınız güvence istiyorlar, siz de bu yok. Bu yüzden karşınızdakinin ilgisi sizin ruhunuz bile duymadan, başlamadan bitebilir. Bugün bir karıştırın bakalım.

İş:

Uyuşukluk ve tez canlılığı birlikte barındıran karakterinizin en fazla kafa karıştırdığı alan burası. Alt kademenin bir sorunu yok, ama üst kademe ne tür bir çalışan olduğunuzu anlamak istiyor. Üstün yetenekleriniz olmasa sizinle ilgili yazı tura atacaklar neredeyse. İş güç sahibi insanlar sizinle ilgili tartışıp birbirlerine küsmeye mecbur değil, bilesiniz.

Para:

Bu günlerdeki kabusunuz, karşınıza dizilen dört ödeme. Somut çözümler aramak yerine, boş boş düşünüyorsunuz. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilsiniz. Her zamanki gibi yine yakınlarınıza güveniyorsunuz galiba. Zaman kaybetmeden kıpırdamanızda yarar var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İnsanlar üzerindeki kredinizi yemeyin. Midenize oturabilir. Bu kredide pek emeğiniz yok. Kredi neredeyse tümüyle doğal güzelliklerinizin. Bu yüzden mi bu kadar gözü kara besleniyorsunuz onunla ?

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: İkili ilişkilerde temkinli ve sakin olunmasında fayda var. Bugün, halledilmesi gereken işleri tamamlayabilir, detay ve titizlik gerektiren işlerle uğraşabilir, hayatımıza çeki düzen vermek isteyebiliriz. Hayalleri bir kenara bırakıp gerçek hayatla ilgili işlere koşmamız ve ayaklarımızın yere basması gerektiğini fark edebiliriz. Bazı amaçlarımıza ulaşabilmek veya planlarımızı uygulayabilmek için, değişken koşullara uygun değişiklikler yapmamız gerekebilir. Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor. Başak, Yay, İkizler veya Balık burçları ufak tefek stres hissederlerse, nedeni bugün Başak burcunda gelişecek olan dolunay olabilir, büyütmemeliler. Ay?ın Pluto ile olumlu, Neptün ve Güneş?le olumsuz görünümü, sabah saatlerinde kandırılmaya veya yanlış kararlar almaya açık olduğumuza, akşam saatlerinde ise, daha güçlü ve kararlı hissedeceğimize dikkat çekiyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Elinizde olmayan nedenlerle ilgili kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınız denge arayışı içinde olabilir. Egonuz ile ilgili kabullenme yaşayabilirsiniz. Etrafınızdakilere fedakarlık yapacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. İşleriniz askıda kalabilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Paylaşımlarınız sayesinde karlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir iş arkadaşınız ya da size bağlı çalışan size hizmet sunan biri ile aranızda ufak bir anlaşmazlık yaşanabilir. Bir şeyleri, görevleri, üstlenilen işleri değiştirmek ve daha kararlı tutumlar, radikal hamleler iyi gelebilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.