Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

10 March 2024 Terazi burcu yorumu

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz ve yaşadığınız bir gerginlikten kurtulacaksınız. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Alacağınız kararlar son derece akılcı olacaktır ve geleceğinize yönelik planlar yapabileceksiniz. Daha önceden sizi rahatsız eden bir konunun üzerinizde oluşturduğu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Genel olarak verimli bir günde olacaksınız.

Aşk:

Duygusal olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ancak beklemediğiniz bazı gelişmeler olabilir. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve duygusal durumunuzda hoşunuza gidecek değişimler olabilir. Sevdiğiniz insanla fikirlerinizi paylaşacaksınız ve birlikte planlar yapabileceksiniz. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Çevrenizi şaşırtacak bazı fikirleriniz yada girişimleriniz olabilir. Duygusal açıdan yeni bir deneyim yaşayabilirsiniz.

İş:

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni fikirler ve yeni gelişmeler sizin için sürpriz olmasın. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Yaptığınız planları kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Para:

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve maddi olanaklarınızı verimli olarak kullanabileceksiniz. Yeni bazı imkanlar elde edebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Enerjinizi olumlu olarak istediğiniz alanlara kanalize etmeyi başaracaksınız. İletişimlerinizin size şans getireceği bir gündesiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz. İleride pişman olacağınız hareketlerden kaçınmalı ve belli tepkiler vermeden önce iki kere düşünmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi konularla ilgili zorlanacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha fazla ön plana çıkan işler yapmak isteyebilirsiniz. Cebinizdeki parayı arttırmak için yeni organizasyonlara girişebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler var. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz..Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Moralinizi bozan konuşmalar duymak istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün bulunduğunuz ortam ve çevrenizdekilerin yönlendirmesi nedeniyle gereksiz bazı harcamalar yapma ihtimaliniz var. Size göre anlamlı olmayan şeyler konusunda dolduruşa gelmeyin. Değer verdiğiniz şeyler farklı olabilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.