Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

15 March 2024 Terazi burcu yorumu

Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler. Yine de bir projeniz gerçekleşecek gibi gözüküyor. Bugün güzel başlangıçlara açık. Bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor.

Aşk:

Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek. İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Nazardan korunmalısınız.

İş:

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Para:

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Bazı para haberlerini iyi araştırmanızda yarar var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İçe kapanık insanlara yaklaşımınızda yapacağınız değişiklikler, size çok özel bir arkadaşlık kazandırabilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Konu her ne olursa olsun kadere güvenin. Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ev ve güvenlik konularına daha dikkatli yaklaşmak gerekebilir. Ailevi durumlar üzerinde ciddiyet gösterebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ailenizin sizin fikrinize ihtiyacı olabilir. Onlarla ortak bir organizasyon içinde olacaksınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evde tamirat işleri varsa, fiziksel güç harcayarak yapacağınız şeyler söz konusu olursa her zamankinden dikkatli olmaya çalışın. Ufak tefek kazalar can sıkıcı olabilir. Evde elektriklenmeye neden olan durumlara izin vermeyin.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.