Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

18 March 2024 Terazi burcu yorumu

Değişikliği seviyorsunuz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil. Ama bazı konularda da şaşkınlık yaratacak derecede statükocu olabiliyorsunuz. Uzun zaman önce tanışıp neredeyse unuttuğunuz bir kişi, bugünlerde yeniden hayatınıza girecek. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyorsunuz.

Aşk:

Partnerinizle tam bir uyum içindesiniz. İkinizin de pek hoşlanmadığınız arkadaşlarınız var. Bu insanların ilişkinize olumsuz bakışları ne aranızdaki ne de onlarla olan ilişkinizde bir sorun yaratmıyor.

İş:

Kendi başınıza yepyeni bir iş düşünüyorsunuz. Bu fikir, yakınlarınızdan pek beğenilmiyor. Çok çalışmanıza rağmen işler yolunda gitmiyor. Son günlerdeki bu durum sizi düşündürüyor.

Para:

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeni iş planınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceksiniz. Fikirlerinize sıcak bakmayan yakınlarınızın size destek vermeyeceğini biliyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla, yakın bir zamana da şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün karşı karşıya olduğunuz olaylara, kişilere veya planlara karşı şüpheli yaklaşmalı, olayları doğru değerlendirip değerlendirmediğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz. Göründüğünün dışında gelişen olaylar olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi derin duygular içinde hissedebilirsiniz. Ortaklı para konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar yaşanabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi gevşemiş ve rahatlamış hissedebilirsiniz. Duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çizdiğiniz yolun başarıyla yürümesini istiyorsanız, bazı tavizleri de göze almanız gerekiyor. Bugün, inatçı yapınızı belirgin bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bugün Ay'ın konumu, hırslı tarafınızı ortaya çıkarıyor. Küçük detayların üzerinde bile önemle durarak, sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Şu an için sorun çıkarmıyor diye göz ardı ettiğiniz şikayetler belki de ufak desteklerle tamamen ortadan kalkacak şeylerdir. Akşam saatleri angaryalar sizi biraz sıkabilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.