Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

21 March 2024 Terazi burcu yorumu

Hızlı karar vermek çoğu zaman size kazandırıyor ama bugünlerde biraz daha temkinli olmanız gerekebilir. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geride durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Bu kez hızlı davranmak sizi yanılgıya düşürebilir. Çok yakınınızla ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek.

Aşk:

Onun dağınıklığı nedeniyle sürekli diken üzerindesiniz. İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizden önce geliyor diye sitem ediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Her şeyin önünde siz varsınız. Bugün ondan gelecek bir telefon sizi çok heyecanlandırabilir.

İş:

Yaptığınız yeni bir anlaşma sizi tedirgin ediyor. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde olumsuz bir gelişme gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var.

Para:

Küçük bir birikiminizi değerlendirmeniz konusunda önerilere ihtiyacınız var. Yatırım konusunda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bu konuda size destek olacak bir çevreye sahip olduğunuz için o kadar da zor değil.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir yakınınız onu ihmal ediyorsunuz diye size sitem edebilir. Kendinizi savunmak yerine onun taleplerini yerine getirmeniz daha doğru olur.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle bir süredir birbirinizin farkında olduğunuz, ama tanışmadığınız ya da tanıştığınız, ama konuşmadığınız bazı kişilerle diyaloglarınızı geliştirebilir ve gerçek arkadaşlıklar kuraİlişkisi olan Terazi?ler bu anlamda hazırlıksız yakalanabilirler. Daha dikkatli olmalılar. Ayrıca ani bir iş değişikliği veya iş teklifi gündeme gelebilir ya da çalışma koşullarınız veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Belki de siz çalışma tekniklerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularla güne başlayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bağımsız olma isteğiyle, yeni başlangıçlar yapmaya karar verebilirsiniz. Akşam saatlerinde işlerinizle ilgili kararlar vermek kolaylaşacaktır.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, partnerinizin duygusal konuşmalarının etkisi altında kalacaksınız. Onun hayal dünyası oldukça geniş ve sizi de kendi dairesinin içine almak istiyor. Yaratıcı yönlerinden etkilendiğiniz bir gerçek fakat, kişiliğiniz konusunda kimseye taviz vermek istemiyor ve özel ilişkilerinize bile , bu özelliğinizi yansıtıyorsunuz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.