Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

23 March 2024 Terazi burcu yorumu

Son derece kararlı olmanız ve kendi kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınız bu imajın size asla yakışmadığı konusunda birleşiyorlar. Uzun zamandır yaşadığınız gerilim bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmamalısınız.

Aşk:

İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz. Bu akşam için düşündüğünüz sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak gibi.

İş:

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanıyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız.

Para:

Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinizi biraz dinlendirmenizde yarar var. Bir süredir yaşadığınız stresli dönem sağlığınıza yansıyabilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Daha sakin olmanız ve yavaş ilerlemeniz durumunda sizin için önemli olan konularda istediğiniz sonuçları almanız daha kolay olacaktır. Ancak, mutlaka daha istikrarlı olmalı ve yavaşlamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. İsmim daha önce alındığı için, ismimin altını çizmek zorunda kaldım instagram/ niobe _aslı_ temel adresindeyim. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Endişelendiğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara daha fazla dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İletişimi bol hareketli bir gündesiniz. Akşam saatlerinde rahatlamak için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz. Sistemli yapınızı zorlayan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, randevularınızageç kalmamalısınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Para paylaşımı olan işlere bulaşmayın özellikle günün ilk yarısında. Bu bir ortak hesap ödeme konusu bile olsa bir şekilde taraflardan birine haksızlık edilmesi riski var. Ödeyen siz olmasanız bile birileri zor durumda kalacak.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.