Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

29 March 2024 Terazi burcu yorumu

Arkadaş ilişkilerinizdeki bir hoşluk, direk sizinle ilgili olmasa da, bugünlerde sizi de mutlu edecek. Uzak bir yakınınız olmasına karşın, çok sevdiğiniz birinin karmaşık sağlık sorunları sizi üzüyor. Bu konuda yeterince duyarlı bulmadığınız biriyle problem yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde güzel haberler alacaksınız, hareketli bir geceye hazırlıklı olun.

Aşk:

Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu.

İş:

İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz.

Para:

Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir. Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sizden duyarlılık beklenen konularda harekete geçmelisiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir. Bitişlere, kopuşlara ya da yepyeni başlangıçlara açık günlerdesiniz. Tarzınız ve davranışlarınız olayların akışını etkileyebilir. Dolayısıyla, detaylı düşünmeli ve kendinizi ihmal etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonu olmasına karşın işleriniz yoğun ve sorumluluklarınız var. Duygusal açıdan meşgul eden durumlar, ailevi işler gündeme gelebilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir. Toplumsal çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün. Güven duygunuz mükemmel.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çabalarınız çok görünür olacak. Belki aradığınız ölçüde bir destek bulamayacaksınız ama mesleki konularda doğaçlama bir çözüm kabiliyeti sergileyeceksiniz. Sosyal yanınız işleri yoluna sokmanın anahtarı olacak.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.