Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

31 March 2024 Terazi burcu yorumu

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak. Kolay kabullenen biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir.

Aşk:

Kıskançlıkları aşk hayatının bir ihtiyacı olarak değerlendirmeniz, sevgilinizi rahatlatma görevinizi sekteye uğratıyor. İlişkide yeterli gördüğünüz sorumluluklarınızın sınırlarını biraz genişletebilirsiniz.

İş:

İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Bu görüşmelerin biri, sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir.

Para:

Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek. Bunda payınızın olabilmesi için masraflı sosyallikleri aza indirmeniz gerekiyor. Bir para konusu, bugünlerde hoşlanmayacağınız düzeyde tartışılabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinizle bir an evvel uzlaşmanız gereken belirsizlikler içinde görünüyorsunuz. Hayatınızdaki bazı güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmemelisiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir. İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler. Siz ikisine de kayıtsız kalmayı denemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa buraları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda planlar yapıp, harcamalarda bulunabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşten gelen destekler sayesinde kendi zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Doğal davranmasınız istediğiniz kişilerin hata yapmasına izin veriyor, sonra da onları yargılıyorsunuz. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün işbirliği adına çabalarınız pek sonuç vermeyebilir. Yanınızda olmasını istediğiniz kişiler önemli bir konuda çekimser kalmayı tercih edebilir. Önümüzdeki günler kendinizi anlatmak ve ikna çabaları içeriyor. Sabır şart.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.