Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

02 April 2024 Terazi burcu yorumu

Sosyal hayatınızı biraz hareketlendirebilirsiniz. Moral durumunuz özel uğraşlarla düzelebilir. Bu günlerde sorumluluklarınızda bazı dengeleri oturtmanız gerekecek. Bu, kafanızı kurcalayan ayrıntılara yeni çözümler getirecek. Bugün dostlarınıza öneriler götürebilirsiniz. Bu önerilerin değerlendirilmesi, bazı kırgınlıkların unutulduğu anlamına gelecek.

Aşk:

Sabrınızı test eder gibi tavırlar, sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi.

İş:

Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi bir iş problemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek.

Para:

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İnisiyatif göstermeye ve kararlı davranmaya ihtiyacınız var. Şaşkın ve kararsız tavırlar, özel bir oluşumda kendinizi ifade edememenize neden olabilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Özel hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda şoför koltuğuna geçip yönetimi ele almak isteyebilirsiniz. Bu esnada, daha bağışlayıcı olmak ve geçmişi unutmak doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn Merkür ve Jüpiter Güneş arasında oluşan olumlu açılar kalıcı işlere başlamak önemsediğimiz konularda önemli kişilerle görüşmek açısından farklı olanaklara açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Faydalı randevular, destekleyici kişiler, anlaşmalar ve fikir alışverişleri yoğun gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın... Not: Elektrik kesintisi nedeniyle uzun yazamadım bugünün yorumları adresinde uzun uzun bulunabilir

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gizli kalmış konular gündeminizi oluşturabilir. Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İşlerinizde daha sistemli olmak için fikirler geliştirebilirsiniz. Zorlandığınız konular gündeme gelebilir. Bu konuda planlar yapmak isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı biraz daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak, bazı önlemler almalısınız. Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hafif içine kapalı ve karamsar bir haliniz var bugün. Büyük oynamak, zorlayıcı hedefler belirlemek, üstün gayretler göstermek konusunda ısrarcı olmayın. Kendi halinde bir gün olsun. Can alıcı noktalara müdahale edin yeter.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.