Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

03 April 2024 Terazi burcu yorumu

Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir.

Aşk:

Bu ilişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz. Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor.

İş:

Bir yetkilinin yetersizliğinin, boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir.

Para:

Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hak edilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz. Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün muhtemelen telefonla yapacağınız bir görüşmede çok atak bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Güvensiz bir imaj, bugünlerde size çok şey kaybettirebilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir. Bu olaya olumlu yaklaşmakta fayda var. Zira, bundan sonraki adımlarınızı ortaya çıkan bu bilgiler ışığında daha rahat planlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha önemli olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermeniz gerekebilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendinizle ilgili konulara dikkat çekmeniz gereken bir gün. Bireysel hedeflerinize odaklanın. Bunu yaparken karşınızdakileri hiçe saymayın tabi ki. Ancak öncelikler konusunda biraz kendinizi kayırmaktan zarar gelmez.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.