Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

04 April 2024 Terazi burcu yorumu

Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabiliyor, insanlar sorunlarını kolayca size devredebiliyorlar. Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

Aşk:

Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor. Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var.

İş:

Çok yetersiz bulduğunuz birinin iş kaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Yakın bir zamanda çok daha iradi iş olanakları yaratabileceksiniz.

Para:

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sevgi ve güvensizliğin, tercihli, seçilmiş ilişkilerde bir arada barınamayacağını bilmeniz gerekiyor.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir. Bu olaya olumlu yaklaşmakta fayda var. Zira, bundan sonraki adımlarınızı ortaya çıkan bu bilgiler ışığında daha rahat planlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün burcunuzda gerçekleşen ay tutulması ailevi konulara, annenizle ilgili konulara dikkat çekebilir. Duygusal beklentiler içinde olabilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve benmerkezci davranmakla birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz. Sistemli yapınızı zorlayan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, randevularınıza geç kalmamalısınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugünlerdeki gerginliğiniz kendi adınıza yapmaya çalıştığınız şeyler konusunda da sizi zorluyor. Beklediğiniz cevaplar, atmaya niyet ettiğiniz adımlar karar vermenizi bekliyor. Muhalefet edeniniz bol ancak niyetinize odaklanın.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.