Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

15 April 2024 Terazi burcu yorumu

Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olacak.

Aşk:

Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

İş:

Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Özel olarak titiz ve düzenli olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz agresif yaklaşmanıza neden olabilir.

Para:

Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Para durumunuz her zamanki gibi. Ama son zamanlarda artan darlıktan, size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın desteğiyle kurtulacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Belirlenmiş kazanımlarla katıldığınız bir oluşumda, yeni kazanç saptamaları karşılıklı sıkıntılar yaratabilir. Bunu gerektiren yeni koşulları kabullenmekte biraz zorlanacaksınız.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz. Eğitim, yabancılarla iişkiler, seyahat başlıklı konularda kısa bir sıkıntı yaşanabilir, ama kredi, prim, burs, sponsorluk gibi alanlarda yeni olanaklara kavuşabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Endişe duyduğunuz konular gündeminize taşınabilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi güçlendirecektir. Finansal konularınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar var. İlişkinizde keyifsiz zamanlar yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı biraz daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak, bazı önlemler almalısınız. Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Çok yorulduğunuz için hevesiniz olsa bile enerjinizin yetmediği bir durumla karşılaşabilirsiniz. Kısa bir mola şart. Ancak bu şekilde yoğun temponuzu tekrar yakalama şansınız olacak.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.