Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

21 April 2024 Terazi burcu yorumu

Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bu sevincinizi bazı dostlarınız da sizinle paylaşmak istiyor. Biraz düşünürseniz buna hakları olduğunu anlayacaksınız. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler görünüyor. Bu telaşlılığınızla hayatınızda bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz.

Aşk:

Güvensizliğinizi belli ki kendi içinizde halletmeniz gerekiyor. Sevildiğinizden emin olmak istiyorsunuz. Sevgiliniz ise arkadaşlarına, hergün sizi nasıl sevdiğini anlatıyor.

İş:

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli bir iş ortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefonunuz var.

Para:

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz halinde bile çok tatminkar olamayacaksınız. Çünkü siz esas sorunu kazancınızla yaşıyorsunuz. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aslında az sevilme endişesi değil, partnerinize karşı gizli bir güvensizlik yaşıyorsunuz. Öncelikle bunu kabul etmeniz ve bununla savaşmanız gerekiyor.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Psikolojiniz, hukuki veya resmi konular, ortak kaynak kullanımı veya ekip çalışması gerektiren işler ya da kullandığınız yöntemler açısından yeni bir süreç başlıyor. Gücünüzü gösterebileceğiniz veya yeteneklerinizi kullanabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları ilgilendiren gün geneli: Geçtiğimiz hafta Boğa burcuna geçen Merkür?ün ardından bu hafta da Güneş Boğa burcunda geçiş yapacak. Mars?ın da 12 Mayıs tarihine kadar bu burçta olacağını düşünürsek, toprak, tarım, mal mülk, maddiyat, güvenlik, değer verdiğimiz konularla ilgili başlıklar, tutkular, sahiplenme ve korumacılık türünde durumlar ön plana çıkabilir. 25 Nisan ve 13 Mayıs aralığı bu anlamda ülke olarak da zorlu durumlarla mücadele etmemizi gerektirebilir. Öfke katsayısı genelde yükselmekle birlikte, özellikle bu hafta, Boğa burçları başta olmak üzere, Oğlaklar, Başaklar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar için oldukça güzel ve verimli bir hafta başlıyor diyebiliriz. Sabit burçlarda bulunan Akrepler, Kovalar ve kısmen Aslanlar ise, genel anlamda Boğa burcundaki gezegen toplanması nedeniyle ufak tefek gerilimler hissedebilirler(25 Nisan ? 13 Mayıs ağırlıklı). Önemli bir durum değil, sadece belli belirsiz gergin hisseden okuyucularımız olursa, bu geçici nedeni bilmeleri için yazdım, o kadar. Yoksa, özellikle bu hafta gelişmeye ve ilerlemeye açığız. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde yaşayacağınız kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir. Bu durumda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Gün içinde yapacağınız para alışverişlerinde dikkatli olun. Paranın karşılığını mutlaka somut bir şeyle almanız gerekmiyor. Belki de bunun yerine karşılıklı bir iş desteği sağlayarak çok daha fazla kazançlı çıkabilirsiniz.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.