Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

22 April 2024 Terazi burcu yorumu

Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün her konuda dikkatli hareket etmeyi tercih edeceksiniz ve bu yüzden dolayı huzurlu bir gün geçireceksiniz. Bugün yeni projelerle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz ve projenizle ilgili ayrıca bir de önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınızı bugün değerlendirirken maziden kaynaklanacak bazı duygusal hatalar yapabilirsiniz. Alacağınız tüm kararlarda ve girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

İş:

İş yaşamınızda farklı işler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinizde çalıştığınız projeleri yürütmek için büyük çabalar harcayacaksınız fakat bu proje sizin için gerçekten çok önemli.

Para:

Parasal konularda son zamanlarda dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınıza da özen gösteriyorsunuz fakat bazı acil harcamalarınızda da aynı tutumu göstermeniz pek doğru değil.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlık gibi önemli konulara duyarsız davranıyorsunuz. Özellikle hava değişimlerinin olduğu bu günlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Çok yakında doğru zamanda doğru yerde olacak veya olduğunuzun farkına varacaksınız. Dolayısıyla, o gün gelene kadar planlarınızı olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalı ve bu etkiyi beslemeye çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde engellerle karşılaşacağınız zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizde olayları abartabilirsiniz. Hareketli yoğun bir gündeminiz olabilir. Akşam saatlerinde işleriniz istediği gibi ilerlemeyebilir. Kafa karışıklığından kaynaklı hatalara dikkat.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Organizasyon işlerinizde başarı sizin için önemli olacaktır. Bugün planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel istekleriniz dahilinde gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş çevrenizde karşı cinsle ilgili ortak çalışmalar içinde olacağınız projeler üreteceksiniz. Duygusal konularda sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün yaşayacaksınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bu sabah gideceğiniz yerlere gecikmelerle ulaşacaksınız. Her türlü tedbiri alsanız bile sizin dışınızdaki aksilikler yolunuzu tıkayabilir. Size düşen biraz sabırlı olmak. Haberleşme kanallarında da aksaklıklar yaşanabilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.