Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

24 April 2024 Terazi burcu yorumu

Bugün sizi önemli bir karar bekliyor. Küçük bir karar olmasına rağmen çok üstünde duruyorsunuz ve başkalarından fikir alıyorsunuz. Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız söz konusu. Bazı yakınlaşmalar yaşamak için iyi bir fırsat olabilir. Çok özlediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınızda küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz. Oysa o çabalamanızı ve ona değer vermenizi istiyor. Bugün yine bu konu üstünde tartışabilirsiniz.

İş:

İş yerinizdeki başarılarınız iş arkadaşlarınız tarafından takdir ediliyor ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız.

Para:

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz fakat bu konuda başarısız kalıyorsunuz. Bugün bu konuda bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir arkadaşınıza sürekli fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz fakat o bu durumdan oldukça rahatsız. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda olayları ele alış biçiminize ve sunumunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere ve iş birliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumluluklar sizi yorabilir. Gün içindeki yoğunluğunuz artabilir. Akışta kalmaya çalışın. Ufak tefek tartışmaları büyütmemeye özen gösterin. Annenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde yapacağınız sanatsal faaliyetler rahatlamanızı sağlayacaktır.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz bir çok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor. Hassas yapınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.Bugün her şeyi sorgulayabilirsiniz..

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yeni öğretiler, hayata bakışınızı, duruşunuzu tazeleyecek eğitim ve yolculuklar gündeme gelebilir. Ruhsal açıdan gelişime açık olduğunuz günlerdesiniz. Soyut kavramları anlamak ve yaşamınıza adapte etmek adına şansınız artıyor.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.