Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

26 April 2024 Terazi burcu yorumu

Geçmişteki bir hatanızı yüzünüze vurmak isteyenler olabilir. Hatanızı örtbas etmektense yüreklilikle kabul edip, bunun geçmişte kaldığını vurgulamalısınız. Mutluluğunuzu çekemeyenler moralinizi bozma çabasına girebilirler. Yakın bir arkadaşınızdan beklediğiniz cevabı alacaksınız. Tatile çıkma planlarınızın gerçekleşmesine çok az kalmış.

Aşk:

Sevgilinize yapmak istediğiniz sürpriz onun çok hoşuna gidecek. İlişkinize yeni boyutlar kazandırabilirsiniz. Her gün ufak tefek yeniliklerle onu şaşırtmak istiyorsunuz. Yerinde bir hareket.

İş:

Bugün birkaç başarısızlık yaşayabilirsiniz. Becerikliliğinizin üstünüzde olduğu pek söylenemez. Gün içinde olabildiğince dikkatli davranarak fiyaskoları en aza indirebilirsiniz.

Para:

Kısa vadeli yatırımlarınız imdadınıza yetişebilir. Uzun vadeli yatırımlar içinse mutlaka bu alanda bilgisi olan ve güvenebileceğiniz birisine danışın. Elinize henüz geçmemiş paralara ise bel bağlamayın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Konsantrenizin son derece düşük olacağı bir gündesiniz. Görünmez kazlara, özellikle araba kullanırken dikkat edin.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hangi konularda daha hızlı ilerleme kaydedebileceğinizi veya önünüzde bulunan konuların hangi parçalarında belli düzenlemeler yapılması gerektiğini görebileceğiniz bir hafta sonu. Önümüzdeki haftalar olumlu gelişmelerin habercisi olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğlenceli ve sosyal bir hafta sonundayız. Hatta yarın, sürprizlere açığız da diyebilirim. Cumartesi itibariyle, günün ilk yarısında biraz kararsızlıklar, yanılgılar, dalgınlıklar ve belirsizlikler olsa da, akşamüstüne doğru saatlerden itibaren günü, yapmak istediğimiz şeylere ayırmamız olası. Sadece Cumartesi yi Pazar a bağlayan saatlerden itibaren, ufak tefek gerilimler söz konusu olabilir(özellikle Aslan, Akrep, Boğa, Kova burçları ve yükselenleri bu burçlarda olanlar için). ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sosyal açıdan daha hareketli ve hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. Sizi haklı çıkaracak durumlar görebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Erken saatlerde fazla hareketli ve kalabalık planlar yapmayın. Herkesin aynı anda mutlu olması adına verilen çaba yetersiz olabilir. Akşam saatlerinde ise çok daha fayda sağlayan ve geliştirici insanlar olacak çevrenizde.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.