Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

28 April 2024 Terazi burcu yorumu

Yardımseverliğinizi bugün elinize geçecek bir fırsatla kanıtlayacaksınız. Arkadaş çevrenizde çok sevilen ve güvenilen bir insansınız. Gerçi bazı sırları kendinize saklayamamışsınız ama genel olarak iyi niyetli bir insansınız. Çivi gibisiniz, sportif yapınız vücudunuzu sağlık problemlerinden uzak tutuyor. Aileye biraz daha fazla vakit ayırın.

Aşk:

Güzel bir birlikteliğiniz var ama eski aşkınız zaman zaman aklınıza geliyor ve bütün tadınızı kaçırıyor. Nostaljik yapınızdan dolayı geçmişi kolay kolay silemiyorsunuz. Gününüzü gün etmeye bakın.

İş:

Bugün içinde birkaç küçük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İş ortamında çeşitli insanları idare etmek zor zanaat. İş ortaklarınızın beklentileri sizinkinden biraz farklı çıkabilir. Ödünler vermek zorunda kalabilirsiniz.

Para:

Gün içindeki harcamalar Yengeç burcu için pek hayırlı görünmüyor. Özellikle büyük miktarlarda paraları bir yerlere bağlamamaya dikkat edin. Borç istemeyin, isteyene de vermeyin.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Pireyi deve yapabilir, bu tutumunuzdan dolayı özellikle iş alanında istenmeyecek sonuçlara sebep olabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Harekete geçilmesi gereken konular ve bu konuda harekete geçmesi gereken kişilerin seçtiği yol ya da yöntem birbirinden tamamen farklı olabilir. Bambaşka konulara inatla bağlı kişileri, tamamen farklı bir alanda ikna etmeye çalışmak sizi zorlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Boğadaki Mars ve Merkür?le olumsuz açıları gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar fikir çatışmalarına, içsel huzursuzluklara veya aceleciliğe bağlı hatalara(sütlü çay denerseniz şaşmayın!), sakarlıklara veya ufak tefek kazalara neden olabilir. Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir. Ancak, çalışanlar öğle tatilinden döndüğünde(en geç 15.00 gibi) kendilerini daha rahat koşullar bekliyor olacaktır. Akşam saatlerinde ise, boşlukta olan ay kararsızlıkları, konsantrasyon eksikliklerini ve belirsizlikleri gündeme taşıyabilir. Neyse ki, Venüs ve Uranüs arasındaki etkileşim ilişkilere ve yaratıcı alanlardaki çalışmalara ufak tefek sürprizler veya hoşluklar ekleyebilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde gerginlikten çıkabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte plan yapmak keyfinizi yerine getirecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili temeller atmak isteyebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven işlerinizi kolaylaştıracaktır. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmemelisiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.... devamı...

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün insanlarla iş birliği yapmak ve birlikte zaman geçirmek açısından cazip görüneceksiniz. Bir takım teklifler, özel hayatınıza dair ya da iş yaşamınızı ilgilendiren bir konuda cazip görüşmeler söz konusu olabilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.