Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

29 April 2024 Terazi burcu yorumu

Yengeç burcu Marsın etkisiyle yaşadığı sorunlardan ve kötü günlerden kurtulmaya başlayacak. Çevrenizdeki dostlarınız ve ailenizin yakın ilgisi karşısında duygusal anlar yaşayacak ama kendinizi daha kısa zamanda toparlamaya başlayacaksınız. Uzun zamandır halledemediğiniz bir probleminizi ailenize açacaksınız ve onlar yardım etmek için elinden geleni yapacaklar.

Aşk:

Siz hep kendinize çok uzak ve sizi hiç anlayamayacak insanlarla birlikte oluyorsunuz. Bu da sizi yıpratıyor ve insanlara karşı kendinizi savunmasız hissetmenize neden oluyor.

İş:

İş hayatınızda da yeni bir döneme giriyorsunuz. Bir iş değişikli yapabilir ya da güzel bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Yeni fikirler üretebileceğiniz, fikirlerinizi uygulayabileceğiniz hareketli bir iş istiyorsunuz ve bu işe giden yolda bazı tanıdıklarınızla konuşacaksınız.

Para:

Maddi konularda son zamanlarda ailenizden destek görüyorsunuz. Onların desteği ile yeni bir hayat kuracaksınız. Bu arada bir takside girebilir ya da yüklü miktarda bir parayı borçlanarak alabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir konuda kesin karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Duygularınızı bir kenara bırakıp mantıklı olmaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli bir zaman zarfında bitirmeniz gereken işler varsa veya bu tür işlere talip olursanız, detayların birbirini tutmama ve işlerin planlanandan daha uzun sürme ihtimalini bilmenizde fayda var. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın. adresinden genel burç yorumlarınızın detaylarını aylık olarak takip edebilirsiniz. Sağlık ve sevgi ile kalın?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı sabah saatlerinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde riskli olacak kararlar almaktan kaçının.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.... devamı...

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Gün içinde aradığınız sessiz ve sakin ortamları bulmakta zorlanabilirsiniz. Kaygı duyduğunuz bir şeyin sebepleri ile yüzleşmeniz gerekebilir. Akşam saatleri için mutlaka kendinize ve iç sesinize kulak verecek bir ortam yaratın.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.