Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

01 May 2024 Terazi burcu yorumu

Hayat karşısında sıkı duruyor, etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların, abartı bir duygusallıkla ele alındığını düşünüyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz. Aile içindeki esenliği problemleriyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız.

Aşk:

İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor. Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir.

İş:

Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz bir iş yaşamı sunabiliyor. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz.

Para:

Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu. Bu konudaki inişleriniz, çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede hiç de kötü bir niyet taşımıyor olabilir. Dış görünüşü, insanları yorumlamak için yeterli bir done olarak görmemelisiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var. Ancak, ani gelişen olaylar aynı zamanda kendinizi daha güçlü ve akıllı hissetmenizi sağlayabilir ve kararlı adımlar atabilirsiniz. Bugünlerde, iş birlikleriniz, ortağınız ya da partneriniz bir mal veya gayrimenkulle ilgili bir konunun sizin istediğiniz şekilde ilerlemesine katkısı olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içinde tamamlanması gereken konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerle içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Korktuğunuz konularla yüzleşme durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışına gireceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda hareketlilik artabilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Onların duygusal anlamda motive etmelisiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Finansal işler, yatırım planları, paylaşılması beklenen kar ve kazançlar gibi şeylerde taraflardan bir kısmının, belki de hepsinin, huzur adına bazı fedakarlıklar yapması gerekebilir. Bu siz de olabilirsiniz. Kabullenici olun.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.