Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

03 May 2024 Terazi burcu yorumu

Bugün zamanınızı dinlenerek ve sorunlarınızdan uzaklaşarak değerlendirebilirsiniz. Özellikle iş konularından uzakta kalmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızdan birisi gün içinde sizden bir yardım bekleyebilir. Siz ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız.

Aşk:

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sevgilinizle beraber güzel bir gün geçirebilir onunlayken kendinizi çok mutlu ve rahatlamış hissedebilirsiniz.

İş:

İş arkadaşlarınızla çok fazla samimiyet kurdunuz ve onlar bundan faydalanmak istiyor olabilir. Özel hayatınızı özellikle iş arkadaşlarınıza fazla açmamalısınız.

Para:

Elinize geçmesi muhtemel olan bir para yüzünden harcamalarınıza ağırlık verdiniz. Bu kadar esnek olmamalısınız. Sadece bugünü değil aynı zamanda yarını düşünmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ailenizle ilgili konularda oldukça dikkatli olmalısınız ve ihmalkar tutumlardan kaçınmalısınız.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Devam eden anlaşmalar, maddi içerikli konular, farklı kaynaklarla ilgili başlıklar, sahip olduğunuz şeyler ya da bazı görüşmeler birkaç gün için önemle ön plana çıkabilir. Bu alanlarda alelacele harekete geçmek yerine, olaylar ve siz yatıştıktan sonra harekete geçmeniz daha doğru olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında güne ait zorlu gezegen konumları yok, hatta oldukça sosyal, keyifli sohbetlere veya sanatsal konulara zaman ayırmaya müsait bir gündeyiz. Ancak, Pazartesi günü meydana gelecek dolunay, şimdiden ortamı bir şekilde gerecektir. Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik, iş birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi daha canlı ve girişken kılmakta. Duygusal açıdan önem taşıyan durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin sezgisel davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklamak isteyeceksiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çılgınca olan şeyler size her zamankinden daha yakın. Normalde cesaret edemediğiniz fiziksel değişikliklere bile niyet edebilirsiniz. Saç ve kıyafet açısından farklı bir şeyler istiyorsunuz. Karar vermekte acele etmeyin.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.