Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

04 May 2024 Terazi burcu yorumu

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Onların içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığını görebilmelisiniz. Geçen yaz tatilinde geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir dostluklar bırakabilir. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz.

Aşk:

İlişkinizi hala sınırlı, mesafeli tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. Daha yapıcı davrananı keşfetmek için, yazı-tura atmanız gerekmiyor.

İş:

Pürüzlü bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir.

Para:

Cömertsiniz. Paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor olabilir. Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni tanışıklılıkları, kalıcı arkadaşlıklara döndürmede problem yaşayabiliyorsunuz. Dün bir, bugün iki denilen ilişkilerde çok erken müdahaleleriniz, eleştirileriniz oluyor. .

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor. Tecrübeleriniz ve hızınız işleri kolaylaştırabilir. Gün içinde yapacağınız bir ziyaret ya da yolculuk özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı etkileyecek yeni fikirler edinmenize yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir. Dolunayın Akrep?te olması nedeniyle 5 gün boyunca(aslında beş gün önce başladı), halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın ülkemize ve burçlara etkilerini Cumartesi ve Pazar günleri daha detaylı şekilde ele almıştım. İnternet sayfamız hurriyetsosyalden ismiyle takibini yapabilirsiniz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Bu konu hakkında düşünüp yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. İlişkinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Bugün iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Alım satım konuları gündeme gelebilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Parasal konular bugün en önemli gündem maddeniz. Alış verişe çıkmak için çok uygun bir gün olmayabilir Özellikle erken saatlerde finansal konularda kontrolsüz hareket edebilirsiniz. Beklediğiniz bir ödemede gecikme olabilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.