Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

05 May 2024 Terazi burcu yorumu

Sosyal çevrenizde bir hareketlenme olacak ve kalabalık ortamlara girebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamdan beklentilerinizi ve isteklerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve önceliklerinizi doğru olarak belirleyebileceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte çeşitli etkinlere katılabilirsiniz ve ilginç fikir paylaşımlarında bulunabilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda daha çok geleceğe yönelik planları sevdiğiniz kişiyle birlikte yapabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte düşünebilir, birlikte kararlar verebilir ve birlikte harekete geçebilirsiniz.

İş:

İş yaşamınızda karşınıza beklemediğiniz bazı küçük sorunlar çıkabilir ve bu sorunları aşmak için çalışmalar yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla çeşitli uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz.

Para:

Maddi konularda hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ani bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır ancak bu konuda dikkatli olmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir. Bugünlük, kendi fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her şeyin en fazlasını isteyebileceğimiz, egomuzun ve beklentilerimizin oldukça yüksek olabileceği, abartılara veya aşırılıklara açık bir gündeyiz. Maksadını aşan sözler, abartılı kıyafetler, aşırı yeme içme, hız yapma, fazla alışveriş ya da aşırı harcamalar bugün meydana gelen Güneş Jüpiter karesinin etkileri arasındadır. Beş gün için, kibirli davranışlardan ve özgüven fazlasının yaratabileceği çevreyi kırabilecek tavırlardan kaçınmakta fayda vardır. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Güne maddi kaynaklarınızla ilgili düşünerek başlayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler gün boyu işinize yaratacaktır. Öğleden sonra yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Zihinsel konular artabilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Parasal konular bugün en önemli gündem maddeniz. Alışverişe çıkmak için çok uygun bir gün olmayabilir Özellikle erken saatlerde finansal konularda kontrolsüz hareket edebilirsiniz. Beklediğiniz bir ödemede gecikme olabilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.