Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

10 May 2024 Terazi burcu yorumu

Bu hafta aileniz ve eşinizle olan bağlarınız güçlenebilir ve kaynaklarınızı yönetme konusunda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Çalışma yaşamınızda iletişiminizin artabileceği bir devredesiniz ve çalıştığınız yerle ilgili olumlu değişimler gerçekleştirebilirsiniz.

Aşk:

Aşk konusunda tutucu davranışlar içinde bulunmanız aradığınız heyecanı bulmanıza yardım edebilir. Romantik açıdan güzel bir gün olabilir. Öğle saatlerinde bir araya gelebilirsiniz.

İş:

Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek. Amirlerinizden bu konuda destek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ise bu konuya hiç bulaşmak istemiyorlar.

Para:

Parasal ortaklıklar ve yatırımlar için pek rahat bir günde değilsiniz. Yaptığınız harcamaları ya da insanlara verdiğiniz borçları artık daha da yakından takip etmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İçinizde biriktirdiğiniz gerilimi özellikle ikili ilişkilerde ortaya koyabilirsiniz. Her türlü duygusal beraberlik kimi yanlış anlamalara gebe olabilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hiçbir amacı olmayan ve hiç kimseye kazanç sağlamayacak tartışmaların içerisine çekilebilirsiniz. Bu tür sert diyaloglardan kaçamamanız durumunda tartışmaların dozu giderek artabilir, uzak durun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugünü iyi değerlendirebilecek güzel fırsatlar var. Hayatın güzel yönlerine ve sosyal konulara çok daha açıksınız.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Geri giden Plüton ve Satürn, günlük çalışmalarınızın rutin ilerlemesine neden olabilir. Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında geçecek. Fakat çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişi ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz..

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.