Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

12 May 2024 Terazi burcu yorumu

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bugünlerde bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle gereksiz endişeler yaşayabilirsiniz. Bu günkü parlak enerjiniz, sizi ütopik düşünceler içine sokabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir.

Aşk:

Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor. Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahaleniz, arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor.

İş:

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Para:

Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konuları neden zorlamadığınızı ya da ısrarcı olmadığınızı sorgulayabilirsiniz, ama olayları akışına bırakmak ve bekleyip görmek sizin için çok daha iyi olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatlerine kadar otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde ufak tefek zorluklar yaşanma olasılığı olsa da, gün geneli daha akıcı geçecektir. Ay?ın Kova burcunda olması nedeniyle bizi baskı altında tutan kişilerle olmak istemez, özgür tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Günü dışarıda, sosyal ortamlarda ve hareket halinde geçirme ya da entelektüel anlamda kendini geliştirme isteği de fazlalaşabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumayı lütfen unutmayın. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi ifade etmek için büyük bir heyecan içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkilerini gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinden anne, hala teyze gibi kişilerin bazı istekleri olacaktır. Onların taleplerine karşılık verme çabalarında olacaksınız. Maddesel konuların kafanızdaki aldığı şekillenmeler çok önemli.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.