Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

14 May 2024 Terazi burcu yorumu

Bugün kesin karara bağladığınız bir konuda bugün yine tereddüde düşeceksiniz. Herkesin görüşlerini bu kadar ciddiye almayın. Özellikle bir arkadaşınızla yapacağınız konuşmadan çok etkilenecek ve işiniz hakkında yeni kararlar vermek durumunda kalacaksınız.

Aşk:

Bugün sevgilinizden beklediğiniz ilgiyi görmemek sizi çok üzecek. Ona sitem edeceksiniz. Fakat sevgiliniz sadece işlerinin yoğunluğundan size zaman ayıramıyor. Bunun farkına varmalı ve bu tip davranışlardan uzak durmalısınız.

İş:

İşinizle ilgili beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi çok sinirli ve gergin bir hale soktu. Bu yüzden iş yerinizde çok hırçınsınız. İş arkadaşlarınız size yaklaşmaktan korkar hale geldiler.

Para:

Parasal konularda rahat davranıyorsunuz fakat bütçenizi hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz. Maddi zorluk çekebilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmalısınız ve acil ihtiyaçlarınız dışındaki alışverişlerinizde kısıtlama yapmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Akşam üzeri alacağınız bir telefon sizi şaşırtacak. Bu konuşmadan alacağınız fikirleri hayatınıza uygulamayı düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ekip çalışmalarına uygun davranmanızda ve katılımcı olmaya gayret etmenizde fayda var. Kararsızlıklarınız veya belirsizlikler ilerlemenizi engelleyebilir. Planlarınızı uygulamak üzere bir adım öne çıkmanız gerekiyor. Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor. Değişikliklerden korkmayın. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakar hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay karşıt burcunuzda; Birlikte olduğunuz kişileri duygusal anlamda zorlayabilir ve küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilirsiniz.. Onlar ikna atmak için olağan üstü bir çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. . Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz..

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.