Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

20 May 2024 Terazi burcu yorumu

Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişiklerin, son zamanlarda takındığınız çekingenlikle ilgisi var. Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir.

Aşk:

Araya çoktandır bir uzaklık girdi, şeklindeki düşünceniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Hayatın genel koşuşturmasının özel ilişkilerdeki coşkuyu dönem dönem atlatabileceğini kabul etmelisiniz.

İş:

Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

Para:

Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinizi yenileme arzunuzun kapsamını daraltmanızda yarar var. Bu tutum biraz ekonomik riskler barındırıyor.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi konularda veya ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda, yenilikler veya yeni başlangıçlar yapabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Ancak, yarın başlayacak Merkür gerilemesi yeni başlangıçlar esnasında yaşanabilecek aksiliklere, eksikliklere veya karışıklıklara karşı tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay?ın etkilerini daha detaylı ele almıştım ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamak istediğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlere kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. Öğleden sonra ailevi konular gündeme gelebilir. Eski konularla uğraşabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Evinizle ilgili değişim yaşayacaksınız. Yolculuklardan gelen dostlarınızı da evinizde misafir edeceksiniz. Enerjinizin oldukça güçlü olması, çevrenizde tercih edilen bir kişi olmanızı sağlayacaktır. Yaşam sürecinizin rotasına izlerini vuran asıl kişiliğinizi gösteren işler yapıyor olmanıza rağmen, bazı içsel dürtüleriniz nedeniyle sapmalar yaşayabiliyorsunuz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.