Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

22 May 2024 Terazi burcu yorumu

Akıldan çıkarmadığınız bir konuyla ilgili olarak bugün girişimlerde bulunabilirsiniz. Çok yakın ilişkilerinizde gelişen birçok olaya bugünlerde belli bir ilgisizlik içindesiniz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtabilir. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz.

Aşk:

Çevrinizin gösterdiği ilgi ilişkinizi olumlu etkiliyor. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık. Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz.

İş:

İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir.

Para:

Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz. Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Can sıkıntınızı atabilmeniz için elinizin altınızda olanaklarınız var. Gereksiz masraflara girmeniz gerekmiyor.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu amaçla, ürkütücü durum ya da kişilerden uzaklaşmanız gerekebilir. Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Evinizdeki rutin işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Ailevi konularla uğraşabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Babanızla ilgili olayları ihmal etmemeye çalışın. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. İlişkilerinizde fazla üstelememeye çalışın. Akışta kalmaya özen gösterin.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Geri giden Merkür, sosyal ilişkileriniz geri plana atmanıza neden olurken, masraflarınız dengeleme konusunda, önleyici bir yöntem bulmanıza yardım edecek. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Bulunduğunuz ortamın elektriğine ihtiyacınız olacak. Güç mücadelelerinden uzak kalmalısınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.