Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

23 May 2024 Terazi burcu yorumu

Duygusal bireyselliğinizi ön plana çıkarmaktan hoşlanacağınız bir gün. Arkadaşlarınızın sizin üzerinde etkileri çok büyük. Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmelisiniz. Kişisel cazibenizin tüm avantajlarını kullanacak karşınızdaki kişileri doğal yapınızla etkiniz altına alacaksınız. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Çalışma düzeninizde istem dışı olan konu sizi fazlasıyla rahatsız ediyor. Nedenini bulmak için çabalamalısınız. Yoğun şekilde duygusal olacağınız bir günde olabilirsiniz. Böyle günlerinizde değişik ortamlarda bulunmaya çalışın. Olur olmaz anlarda ilaçlara sarılmayın. Gerginliklerinizi doğal çevrelerle atmaya çalışın. Dışarı çıkın, koşun, yürüyün, sessiz bir ortamda kitap okuyun.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu amaçla, ürkütücü durum ya da kişilerden uzaklaşmanız gerekebilir. Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarla bir araya gelmek, bir grup içinde olmak güzel olabilir. Beklentilerinizde daha pozitifsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Karşılıklı yaşadığınız duygusal ilişkilerinizde, yoğun bir tempo var. Planlarınızı yaşama geçirmelisiniz. Bugün, olumlu duygular içindesiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.