Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

26 May 2024 Terazi burcu yorumu

Yorucu geçen günlerden sonra dinlenmeyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz, ama yine yorucu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken sürüyle özel işiniz var. Hepsini dar zamana yığmak bazı ziyaretlerinizi biraz aksatacak gibi. Geç saatlerde yapacağınız ani bir program, sizi bu gece uykusuz bırakabilir. Sürprizlerle dolu bir gece geçirebilirsiniz.

Aşk:

Bir bütünlük içinde ilişki sürdürmenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere boyun eğmek zorunda kalabiliyorsunuz. Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor.

İş:

Sizden bugünlerde hem iş konusunda hem de özel sorunlarla ilgili destekler istenebilir. Bir iş arkadaşınızın enteresan kişiliğini bugün fark edeceksiniz. Bu, ona karşı ilginizi arttırmanıza neden olacak.

Para:

Bugün bazı alım satım işleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu anlamda çok yorulacaksınız. Beklediğiniz para bir süre daha elinize geçmeyecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Her sorunu kendi başınıza aşmaya çalışmamalısınız. Hazırlıksız olduğunuz konularda size yönelmiş destekleri görmeniz gerekiyor.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Fikir farklılıklarına veya tartışmalara açık bir gün. Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün?le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür?le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Dün yazdığım ilişkilerde gerilimi, ani hareketleri, asiliği veya aşırı özgürlük arzusunu tetikleyen etkiler de devam ediyor(yazıyı adresinden ya da hurriyetsosyaldeki )bulabilirsiniz. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Cüzdanınızla ilgili konulara yönlenebilirsiniz. Bütçeleme yapmak ve maddi kaynaklarınızda değişikliğe gitmek istediğiniz zamanlar olabilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle gün içinde rahatça işlerinizi halledebileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilinçaltınızın pozitifenerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır oluşu canınızı sıkıyor. Çevrenizdeki değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Bu yoğunluk karşısında aklınız karışabilir.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.