Yay

Yay burcu yorum arşivi

01 November 2022 Yay burcu yorumu

Uzaklarda yaşayan dostlarınız ile haberleşebilirsiniz ve isteklerinizi hoş bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bu arada aklınızdan farklı düşünceler geçebilir fakat iyi duygular ile hareket edeceksiniz ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Sempatik ve anlayışlı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Böylece ilişkileriniz yeni boyutlar kazanabilir. Girişimde bulunmak istediğiniz konuyla ilgili yeni projeler yapabilir ve keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. Katılacağınız davetlerde eski dostlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve ilişkilerinizi tazeleyebilirsiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Önceden sizi kırmış olan biriyle bir iletişiminiz olacak; ne düşündüğünüzü ona söyleyecek ve onu sert bir şekilde uzaklaştıracaksınız. Önemli görünen konularda dikkatli davranacak ve ilişkinizi iyileştirmek için doğru önlemleri almaya çalışacaksınız.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Bir iş arkadaşınız sabrınızı sınasa bile bugün planlarınızı yürütebilmeniz için uygun koşullar bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Tartışmalardan kaçının. Eğer üçüncü dekantta doğanlardansanız yıldızlar size tümüyle farklı bir mesleki hayatın temelini oluşturabilir. En iyi fırsatları kaçırmamaya bakın.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızda değişimler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Hırs yaptığınız konuları daha fazla gündeme getirme eğiminde olacaksınız. Üstlerinizle birlikte yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları göz ardı etmemenizde fayda var.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün ideallerini aktarma, pozitif bilinirlik için koşullar uygun. Yurt dışı ile ilgili konular, üniversiteler, hukuki konular gündem olabilir. Yenilenmiş fikirler ile değer duygunuz arttıkça etrafınızdakilere de bunu yansıtacaksınız.