Yay

Yay burcu yorum arşivi

05 November 2022 Yay burcu yorumu

Duygularınızın dalgalandığı bir gün... Eski dostlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve heyecan duyabilirsiniz. Daha önce karar veremediğiniz durumlar ile ilgili gelişmeler moralinizi yükseltecek ve daha yapıcı bir tavır sergileyeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinizin ilgisi ve sıcak davranışları moralinizi yükseltecek. Günün ilerleyen saatlerinde dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz gelişmeler meydana geliyor.

Yay burcunun bugün genel durumu

Takımınızdan birinin tembelliği sizi sinirlendirecek ve ona bir ders vermek ve hatta daha katı bir tedbir almaktan çekinmeyeceksiniz. İlişkinizde bir şeyler iyi gitmiyor ve bir süreliğine ayrı kalmak ve geleceğiniz için biraz özgürleşmek isteyeceksiniz.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Eğer olaylar sizin önemli bir hedefinizden vazgeçmenize neden olursa kuruntu yapmayın. Durumu incelemek için zamanınızı iyi kullanın. Kendi işinizde çalışıyorsanız aceleci davranmamaya ve sabırsızlanmamaya çalışmalısınız. İşler dikkatle sonuçlandırılmalı.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilemediğiniz konularla ilgilenebileceğiniz zaman dilimleri var. Elinizde olmayan nedenlerle değişken konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız olayların kıvrak zekânızla üstesinden gelmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli iletişim kurduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Başkalarıyla kendinizi kıyaslayıp huzursuzluk ve yetersizlik hissedebilirsiniz. Daha iyisini yaratmak için bırakmanız gerekenlerin farkındalığı gelişebilir. Finansal konular, ani harcamalar gün boyu sizi meşgul edebilir.