Yay

Yay burcu yorum arşivi

07 March 2023 Yay burcu yorumu

Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Genel çevrenizde sizi üzecek bazı gelişmeler olabilir. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz.Daha önceden sizi rahatsız eden bir konunun üzerinizde oluşturduğu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Daha önceden yaptığınız planlarda aksamalar olabilir yada bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. bugün yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

Aşk:

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. . Duygusal olarak değişken bir mizaç göstereceksiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Hassas olduğunuz bazı konular gündeme gelebilir ve siz kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Sevdiğiniz insanla küçük sorunlar yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almamalısınız.

İş:

İş yaşamınızda oldukça yoğun olacağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. İşlerinizi belli bir düzene koymayı başarabilirsiniz ve bu yönde olumlu çalışmalarınız olacaktır. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Para:

Maddi konularda istikrarlı hareket etmeyi tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Daha çok elinizdeki imkanları değerlendirmeye çalışacaksınız ve bu konuda başarılı olacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir. Bu çevrelere yakın durup durmama veya o çevrede çalışıp çalışmama konusundaki niyetlerinizi sorgulayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: İkili ilişkilerde temkinli ve sakin olunmasında fayda var. Bugün, halledilmesi gereken işleri tamamlayabilir, detay ve titizlik gerektiren işlerle uğraşabilir, hayatımıza çeki düzen vermek isteyebiliriz. Hayalleri bir kenara bırakıp gerçek hayatla ilgili işlere koşmamız ve ayaklarımızın yere basması gerektiğini fark edebiliriz. Bazı amaçlarımıza ulaşabilmek veya planlarımızı uygulayabilmek için, değişken koşullara uygun değişiklikler yapmamız gerekebilir. Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor. Başak, Yay, İkizler veya Balık burçları ufak tefek stres hissederlerse, nedeni bugün Başak burcunda gelişecek olan dolunay olabilir, büyütmemeliler. Ay?ın Pluto ile olumlu, Neptün ve Güneş?le olumsuz görünümü, sabah saatlerinde kandırılmaya veya yanlış kararlar almaya açık olduğumuza, akşam saatlerinde ise, daha güçlü ve kararlı hissedeceğimize dikkat çekiyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda üstlerinizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konularda karar verme durumunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumlulukların farkında olacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda olgunlaşma, tamamlanma içine girebilirsiniz. İlgilendiğiniz konular askıda kalabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz. Sanki; yaşamınızda, sürekli bir şeylere geç kalıyormuş gibi kendinizi şartlamayın. Duygularınızda olan olumsuzluklar vücudunuzu da etkileyebiliyor.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aile büyüklerinizle aranızda kalıcı kırgınlıklar yaratmamak önemli. Verilen değerin ne kadar büyük olduğunu siz biliyorsunuz. Aksini işaret eden hallerden kaçının. Size gösterilen tavır için gerektiği kadar esnemelisiniz.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.