Yay

Yay burcu yorum arşivi

21 March 2023 Yay burcu yorumu

Kendinizi canlı ve enerjik hissedeceğiniz bir gündesiniz. Genel olarak olumlu etkiler altındasınız ve düşünceleriniz son derece net olacaktır. Duygusal olarak olumlu etkiler altındasınız ve sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir çok konuda kendinizi kararsız hissedebilirsiniz alternatifler arasında seçim yapmanız kolay olmayacaktır. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Çevrenizde bulunan insanlarla birlikte size farklı gelecek bazı ilginç olaylar yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle evinizi, ailenizi veya evinizle ilgili konuları ilgilendiren başlıklarda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bu esnada yaşananlar bazı konularda ciddi değişiklikler yapma ihtiyacı olduğunu anlamanızı sağlayabilir. Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz. Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir. İşinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir. Bir görev değişikliği veya farklı iş fırsatları gündeme gelebilir. Özellikle, satış, pazarlama, iletişim, ticaret, bilişim, yayıncılık, medya, eğitim veya halkla ilişkiler sektörlerinde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler keşfetmek bugün size haz verecektir. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek kolaylaşacak. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Akademik konularla ilgilenebileceğiniz zamanlar var. İlgilendiğiniz konularla ilgili düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Hedeflerinize yaklaşmanız konusunda sezgilerinize güveniyorsunuz. Atılımlar için kendinize belirli alanlar seçebilirsiniz. Bugün öfkelerinizi denetlemeli, enerjinizi yeni konulara saklamalısınız. Eşyalarınızı yenileme konusunda yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Annenizle ilgili konular gündem kazanacak. Duygusal bağlarınız güçleniyor.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.