Yay

Yay burcu yorum arşivi

25 March 2023 Yay burcu yorumu

Bugün duygularınızdaki süregelen karmaşıklık devam edecek. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı nasıl bir davranış sergilemeniz konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi çoğu zaman karamsar ve yalnız hissedebilirsiniz. Arkadaş ve dostlarınıza gösterdiğiniz aşırı yakınlığı akraba konumundaki insanlara göstermekten kaçınıyor, mesafeli davranışlarınızla yakınlarınızı şaşırtıyorsunuz.

Aşk:

Bugün sevgilinizle olmak için büyük istek duyacaksınız. Sevdiğinizle baş başa geçireceğiniz saatlerin planını yapacak,onunla gözden uzak yerlerde özel anlar yaşayacaksınız. Sevgilinizle aranızdaki ilişkiyi yakınlarınız hissetmiş olsalar da onları ilişkinize henüz sokmamalısınız.

İş:

İşinizle ilgili bazı sorunları aşırı büyütmenizin gereksizliği anlayacak ve yeni bir hevesle işinize sarılacaksınız. Her türlü güçlüğü yenecek iş tecrübeniz ve enerjiniz var. Ayrıca size her konuda yardımcı olacak arkadaşlarınızın da olduğunu unutmamalısınız.

Para:

Para konularında geçmiş günlerde yapmış olduğunuz hataları tekrarlıyorsunuz. Gereksizce yaptığınız harcamalar yüzünden bugün aile büyüklerinizden ya da yakın dostlarınızdan borç almak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aşk hayatınızdaki düzen araya giren ve özellikle sevgilinize akıl veren kimseler tarafından bozulabilir, dikkatli olun ve onu bu çevreden uzak tutmaya çalışın.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya yaratıcılık gerektiren işler ve projeler açısından olumlu ve zihin açıcı denilebilecek bir süreç. İşinizi ilgilendiren bazı olanakların yüzünü gösterebileceği 3 gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiyle olan ilişkinizde uyum arayışında olabilirsiniz. Dava sürecindeyseniz, gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda önemli konular gündeme gelebilir. Daha fazla sorumluluk alma durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen saatlerde hareketli zamanlar yaşanabilir.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Paylaşımlarınız sayesinde karlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne babalar çocuk konusunda her zamankinden fazla şey üstelenmeniz gerekiyor bugünlerde. Ama bunu sadece görev niteliğinde yaparsanız sizi zorlayacak. Aleni bir görev bile olsa işin içine biraz da neşe katmayı ihmal etmeyin.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.