Yay

Yay burcu yorum arşivi

26 March 2023 Yay burcu yorumu

Bugün eviniz ve ailenizle ilgileneceksiniz. Evinizde bazı değişiklikler yapacağınız gibi, uzun süredir görmediğiniz dost veya akrabanızı ağırlamak için hazırlıklar yapacaksınız. Hayatınızı yönlendirirken yakınlarınızın dahi size karışmasına tahammül edemediğiniz için zaman zaman sorunlarınızla baş başa kalacak, bir dost tavsiyesine ihtiyaç duyacaksınız.

Aşk:

Bugün her bakımdan güzel geçecek bir güne hazırlıklı olun. Çeşitli arkadaş toplantılarına katılacaksınız. Karşı cins ile kısa bir flört yaşayacaksınız, sevgilinizi kıskandırmaya çalışacaksınız. Yaşamdan farklı istekleriniz olacak.

İş:

Bugün de yoğun iş temponuz devam edecek. Hedeflediğiniz yere gelmek için azami çalışıyorsunuz ama yaşınızın gereği şeyleri yapmanız da gerekiyor. Öğleden sonra iş ile ilgili çeşitli haberler ve davetler alacaksınız.

Para:

Parasal konularda bazı aksiliklerle karşılaşacaksınız. Çok güvendiğiniz kişilerin size olan borçlarını zamanında ödememeleri bazı planlarınızı bozacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Soğuk içeceklerden sakınmazsanız boğaz ağrılarınız müzminleşebilir. Dikkatli olun.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hangi konularda girişimde bulunmak, ilerlemek, iletişime geçmek ya da o aklınızdaki şey her neyse, o konunun üzerine gitmek için güzel bir gündesiniz(dünden beri!). Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde sert diyaloglar ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sözlerimize dikkat etmemiz lazım. Mars ve Ay arasında oluşan olumlu açı, öğle saatlerini daha verimli kullanabileceğimize ve doğru iletişim kurabileceğimize işaret ediyor. 15.00 sonrası saatlerde ise, kararsızlıklar, belirsizlikler veya dalgınlıklar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, önemli konulardaki görüşmeleri öğle saatlerine almakta fayda var. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde ailevi konularla uğraşabilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Eskiye yönelik konular açılabilir. Uyum ve denge arayışınız gün içinde devam edecektir. Akşam saatlerinde sıkışmalar devam edebilir. Bitişler söz konusu. Uğraştığınız konularda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizle anlaşamayacağınız konuları, gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Haklı olduğunuz nedenleriniz var ve değişken duygular içindesiniz. Sezgilerinizi güçleniyor ve yaşadığınız olayların alt yapısındaki sorunları önceden hissediyor ve çözüm getiriyorsunuz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün eşinizle stres yüklü diyaloglara girmemeniz çok daha iyi olur. Her ne kadar savunduğunuz fikirde haklı bile olsanız bunu ifade ederken yanlış anlaşılabilirsiniz. Uzlaşma çabanız kavga çıkarmak olarak algılanabilir.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.