Yay

Yay burcu yorum arşivi

17 April 2023 Yay burcu yorumu

Özgüveniniz bugünlerde, bazı olayların etkisiyle tırmanışa geçmiş gibi. Bu yüzden ilişkilerinizde şu sıralar sınırsız bir hoşgörü hakim. Bundan, sizin dışınızdaki bazı ilişki pürüzlerini düzeltme anlamında yararlanabilirsiniz. Bugün birtakım duyumlar sizde kısa süreli gerginlikler yaratabilir. Dost çevrenizdeki sağduyu sizi etkileyip şekillendirecek. Kararlı birisiniz. Başarılara açık özellikleriniz var.

Aşk:

Ona başlangıçta açtığınız bütün kredileri, cömertçe harcadığına inanırken biraz haksız görünüyorsunuz. Partneriniz yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destekler istiyor.

İş:

Ekonomik olarak memnunsunuz. Bu aralar konumunuzu daha netleşmiş yetkilerle daha belirgin duruma getirebilirsiniz. Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz.

Para:

Kimse size güvendiğini gizlemiyor. Fakat, beklediğiniz destekler listenizde gelecek günlerde rencide olabileceğiniz isimler var. Bazı yaklaşımlarınızdaki tavrınız, Yanlış değerlendirilmenize çok elverişli.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kullanılma anlamında çok davetkar olduğunuz bir ilişkinizde zarar görmeye çok açıksınız. Bu gibi durumlarda iyi niyetinizi frenlemelisiniz. Biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aslında ruhen ve fiziksel olarak kendinizi iyi hissedebieceğiniz günlerdesiniz, ama ilişkiler stres içeriyor veya bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Dolayısıyla başkasının ipiyle kuyuya inmeden önce iki kere düşünmeli ve gerçekçi olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. İşleri yetiştirmekte zorlandığınız bir gün yaşayabilirsiniz. Günlük işlerin ve aksiliklerin içinde sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Gün içinde tükendiğinizi hissedebilirsiniz. Gizli kalmış olaylardan dolayı kabullenme içine gireceğiniz zamanlar var. Üstlerinizle ilgili konulara dikkat edin.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün finans konularına ilgi gösterecek ve enerjinizi maddesel konulara yöneltecek kişilere zaman ayıracaksınız. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz. Karşılaştığınız kişileri olumlu bir şekilde etkilemeniz mümkün. Yaşamı çok güzel sorguluyorsunuz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aile içi eski bir mevzuyu kurcalayanlar olabilir bugün. Ne güzel kapanmıştı dediğiniz bir mesele yine birilerini rahatsız edecek. Sevdiklerinizle aranıza kimsenin ya da herhangi bir dünyevi meselenin girmesine izin vermeyin.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.