Yay

Yay burcu yorum arşivi

15 May 2023 Yay burcu yorumu

İşbirliklerinizde ve anlaşmalarınızda ilginç gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle düşüncelerinizde aldanabilirsiniz yada aldatılabilirsiniz. Bugün gizli düşmanlıklar görme anlamında çok dikkatli olmalısınız. Hayatınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz ancak bunlara hemen başlamamalı ve kendinize zaman tanımalısınız. Dugyusal anlamda sizi heyecanlandıracak tecrübeler yaşama şansınız olacaktır. İkili ilişkilerinizde uyumu sağlamak için esnek tutumlar göstermelisiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir. Sorumluluk ve görev paylaşımlarına bağlı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz. Bazı kişilerin belli konularda ne yapmaya çalıştığını anlamakta zorlanabilirsiniz, ama tepki vermek yerine dirençli olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars?ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinizdeki analiz yeteneğiniz mükemmel. Bugün, bilinçaltınızda gelişen olaylara esneklik getireceksiniz. Ruhsal gelişiminiz için, duygusal konulara gereksiniminiz var. Satürn düşüncelerinizde sabit bir platform oluşturacak. Seçenekleriniz konusunda belli bir hedefleriniz var ve ulaşmaya çalışmak için gerekli çabayı sarf ediyorsunuz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.