Yay

Yay burcu yorum arşivi

19 August 2023 Yay burcu yorumu

Duygularınızın dalgalanacağı bir gün. Karşılaştığınız ilginç kişiler sizi heyecanlandırabilir ve olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. İlginç fikirler ve değişik görüşler ilginizi çekecek ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Çocukluk günleriniz, anneniz ile birlikte yaşadığınız olaylar ve içine doğmuş olduğunuz kültür ve gelenekleri gözden geçirebilirsiniz. Hayata ve olaylara sizden daha farklı bakan ve yaşayan kişiler ile karşılaşmak sizi özgürleştirecek ve yaratıcılığınız uyanacak. Bu arada kendiniz ile ilgili bilmediğiniz yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Aldatıcı bir durumda sağlam bir duruşa sahip olacaksınız ve yapmanız gereken fazla iş yükü yüzünden yorulacaksınız. Gökyüzü bugün partnerinizin sinirli olabileceğine dair sizi uyarıyor. Bu yüzden onu kızdırmamaya özen gösterin ve olabildiğince samimi davranın.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Kartlarda bugün yurtdışındaki bağlantılarda şanslı açılımlar ve kazanç artışı var. Dikkatle ve kurnazca hareket edin. Eğer borsada oynuyorsanız dikkatli olun! Yıldızlar çok olumlu bir konumda değil; riskli işlemleri ve bağlayıcı satın alımları ertelemek çok daha mantıklı olur. Temkinli olun!

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün harcamalarınıza ve elinizdekilere daha çok dikkat etmelisiniz. Maddi kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek elinizde.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Merkür’ün düzelmesiyle beraber sizi daha az tanıyan insanlarla olan iletişiminizde rahatlamalar yaşayacaksınız. Kariyer ve özel hayatınızda da sorunlarınızı daha kolay aşabilirsiniz.