Yay

Yay burcu yorum arşivi

10 September 2023 Yay burcu yorumu

Yoğun duygular ve farklı bir heyecan ile güne başlayacaksınız. Özellikle burcun son günleri doğmuş olanlar sabah saatlerinde duygusal olabilir ve geçmişte yaşadıkları olayları hatırlayabilirler. Özellikle eviniz, anneniz ve annenizin yaşadığı olaylar bilinçaltınızın derinlerinden yükselebilir. Ancak hareket halinde olmak ve dışarıda yapılması gereken işleriniz ile ilgilenmek sizi rahatlatacak. Öğlene doğru haliniz değişiyor. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınıza tesadüf edebilirsiniz veya beklemediğiniz ziyaretçileriniz olabilir ve kafanız karışabilir. Duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve kaygı uyandıran düşüncelerden uzak durun.

Yay burcunun bugün genel durumu

Bu dönemde, her ne kadar şahsen sizinle bağlantılı olmasa da bir şekilde sizi rahatsız edecek çeşitli problemler çıkabilir. Bazen abarttığınızı ve insanların özel alanlarına girdiğinizi fark etmiyorsunuz. Bu davranışınız ilişkinizde geçici bir ayrılığa sebep olabilir.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Olumlu gökyüzü şimdiye kadar sizin yeteneklerinizi sergilemenize izin vermeyen nüfuzlu kimselerin desteğini verecek. Çalışanlar için işler iyi gidecek. Öyle ki, abartmamak kaydıyla her zamankinden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hareketli bir gün geçirmeniz olası. Sözleşmeler, yazışmalar gündeminizde olabilir. İletişiminizin yoğun ve hızlı olduğu zamanlar içerisindesiniz. Beklenmedik haberler duyabilir ya da beklediğiniz haberleri hızlıca alabilirsiniz. Yakın çevreniz ile ilgilenmeniz mümkün. Duygusal olarak kendi iç dünyanıza daha çok yönelebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bir kaç gün boyunca tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz ve koşturmacalarınız devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Biraz kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza odaklanın.