Yay

Yay burcu yorum arşivi

14 November 2023 Yay burcu yorumu

Sabah saatlerinde heyecanlı ve duygusal olabilirsiniz. Sabırsız ve telaşlı olacaksınız fakat hareket halinde olmak sizi rahatlatacak. Yapmanız gereken günlük işleriniz ile ilgilenmeniz gerekirken çok başka işler çıkabilir ve hepsini yapmaya çalışırken hiçbir şey yapamayabilirsiniz. Aceleci ve sabırsız bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Bazı olaylar ve kişiler izi öfkelendirebilir. Bu arada harcamalarınıza özen gösterin. Çünkü yapabileceğinizden daha büyük istekleriniz olabilir. Biraz makul olun ve şimdilik gelişmeleri izleyin ve hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

Yay burcunun bugün genel durumu

İntikamınızı alabileceksiniz. Hayal gücünüz çok kuvvetli olacak ve yeni tanıştığınız kişilerden üstün olacaksınız. Melankolik olmayın ve partnerinize karşı biraz küstah davranın. Bunu ona biraz daha soğuk davranarak yapabilirsiniz; bu onun ilgisini çekebilir.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar şansın sizin yanınızda olduğunu ve başladığınız projelerin talepkar olanlarından bazılarının yakın zamanda başarıya ulaşacağını gösteriyor. Eğer borsada oynuyorsanız dikkatli olun! Yıldızlar çok olumlu bir konumda değil; riskli işlemleri ve bağlayıcı satın alımları ertelemek çok daha mantıklı olur. Temkinli olun!

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Sabah saatlerinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla sorumluluk aldığınızı hissedebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

En büyük macerası kendi olan Yaylar, bugün beklenen fırsatlar gelişebilir. Akşam üstü yeni başlangıçlar olası. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak konulara başlayabilirsiniz. Gün boyu ben merkezci tutumdan sıyrılıp idealist yaklaşımlarda bulunmak önemli.