Yay

Yay burcu yorum arşivi

15 November 2023 Yay burcu yorumu

Haberleşme ve iletişim trafiğiniz giderek hareketlenecek. İlginç kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve şimdiye kadar dikkatinizi çekmeyen veya ilgi duymadığınız konular size şimdi çekici gelecek. İlginç konuları araştırabilir, sanatçılarla ve hatta bilim insanları ile işbirliği yapabilirsiniz. Ekip çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Bugün moralinizi yükselten gelişmeler meydana gelecek fakat hırslı ve sabırsız bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Sürpriz aşklar ve ilginç karşılaşmalar olabilir.

Yay burcunun bugün genel durumu

Özellikle de özel yaşamınızı etkiliyor olması yüzünden, giderek artan iş yükünüz sizi rahatsız edecek. Venüs birini büyülemek konusundaki şansınızı artıracak ve dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Tavsiyelerinizi daha da değerli hale getirecek olan netliğinize dayanarak sorunları kavrayabilecek ve kavramları iyi bir şekilde özümseyebileceksiniz. Yükseleni Boğa olanlar iş ilişkilerinde özellikle dikkatli olmalılar. Yengeç burcundan birinin fesatlığı önemli bir proje için tehlikeli olabilir.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Sabah saatlerinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla sorumluluk aldığınızı hissedebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Akrabalarla ilgili ani olaylar gelişebilir. Beklenmedik yolculuklar söz konusu olabilir. Zihniniz gün boyu çok hareketli. İşlerinizi kestirme yollara sapmadan, telaşa kapılmadan, kuralına uygun yapın.