Yay

Yay burcu yorum arşivi

29 November 2023 Yay burcu yorumu

Bugün kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceksiniz. Büyüttüğünüz konuları bir kez daha gözden geçirebilir ve hayal gücünüzün oynadığı oyunları anlayabilirsiniz. Özellikle masallar ile gerçekleri birbirinden ayırt edebilecek duruma gelmeniz mümkün. Fakat ideal aşklar, ideal çalışmalar ve evrensel düşüncelerinizi değiştirmeye zorlayan olaylar ile karşılaşabilir veya bütün bunların hayalini kurabilirsiniz. Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz veya ziyaretinize gelebilirler ve birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu arada duyacağınız haberlere hemen tepki göstermeyin. Yanlış anlamış olabilirsiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Özellikle bu dönem, her fırsatı değerlendirmek konusunda cesur davranacaksınız; sınırlarınızı biraz olsun aşacaksınız ve geliriniz de artacak. Yenilik yapma arzunuzu bastırmaya çalışın ve sevgilinizin tarafında durmaya çalışın; çünkü bu ara biraz ihmal edildiğini düşünüyor.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Tavsiyelerinizi daha da değerli hale getirecek olan netliğinize dayanarak sorunları kavrayabilecek ve kavramları iyi bir şekilde özümseyebileceksiniz. Elinizde bir sözleşme varsa muhtemelen başarı ile sonuçlanacak ancak yıldızlar yine de ihtiyatı elden bırakmamanızı tavsiye ediyor.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün iş hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha dikkatli adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizdeki planlarda değişiklikler olabilir. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmeniz de fayda var. İkili ilişkilerinizde geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde zihinsel uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu plan ve proje içinde olabilirsiniz. Geçmişten gelen sağlık sorunları gündem olabilir. Dengeyi korumak ve gerginlikten arınmak önemli. Uluslararası konularda, yüksek öğretim alanında meşgul olabilirsiniz.