Yay

Yay burcu yorum arşivi

07 December 2023 Yay burcu yorumu

Dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz fakat karmaşık düşüncelerden uzak durmanız gerekiyor. Özellikle eskiden inandığınız ve bildiğiniz gerçekler değişebilir ve kaygı duyabilirsiniz. İnancınızı sarsan kişilerden ve olaylardan uzak durun ve dikkatinizi yapmanız gereken pratik işlere odaklayın. Eski arkadaşlarınızı ve unutulmuş sevgiliyi hatırlatan kişiler ile karşılaşabilirsiniz veya duyduğunuz bir müzik veya izlediğiniz bir film ile geçmişte kalmış düşünceleriniz uyanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor.

Yay burcunun bugün genel durumu

Her şey yolunda gidiyor, fakat sizi patronuna karşı kötü duruma düşürmeye çalışan kıskanç iş arkadaşınızın kim olduğunu bulmaya çalışın. Eğer hala doğru eşi bulamadıysanız, bu dönem şansınız bol olacak ve sizin için çok özel olacak biriyle tanışacaksınız.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Astral olasılıklar mükemmel! Yeni bağlantılar somut başarıya ulaşmanızda lehinize çalışacak, hatta çözümlenmemiş durumlarda bile. Kader hayli özgün fikirlere sahip kişilere karşı cömert davranabilir. Bu tür kişiler gerçekten harika başarılara ulaşacaklar.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmayın. Gün içinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu sosyalleşme arzunuz yüksek. Uzun süredir beklediğiniz ancak sürüncemede kalan işlerde gelişmeler olası. Olayları tüm yönleriyle değerlendirmek önemli.