Yay

Yay burcu yorum arşivi

09 December 2023 Yay burcu yorumu

Bugün dikkatli davranacaksınız ve girişimde bulunmadan önce gereken araştırmaları yapacaksınız. Büyüklerinize danışabilirsiniz. Veya bilgisine güvendiğiniz kişilerin yardımını isteyebilirsiniz. Kararlı ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de önem verdiğiniz kişileri etkileyeceksiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler moralinizi yükseltecek. Geleceğe yönelik projeler yapabilir ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Hayal gücünüz ve sezgileriniz yükseliyor. Sanatsal faaliyetler ve hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapanlar fazla derinleşmese iyi olacak...

Yay burcunun bugün genel durumu

İş yerinde kötü ve gergin bir ortam olduğunu farkedeceksiniz. Telaşlanmayın ve normal davranın. Duygusal açıdan da ilginç imalarda bulunan bir arkadaşınızla aranızda bir konuşma geçecek. Kararlı olun.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Olumlu gökyüzü şimdiye kadar sizin yeteneklerinizi sergilemenize izin vermeyen nüfuzlu kimselerin desteğini verecek. Çalışanlar için işler iyi gidecek. Öyle ki, abartmamak kaydıyla her zamankinden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizde daha çok hareket söz konusu. Ciddi görüşmeler ve gerçekçi planlar içindesiniz. Daha olumlu düşünmeye bakmalısınız.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bir süredir devam eden yönszülük kararsızlık yerini hızlı gelişmelere bırakıyor. Bugün özgürleştirici aktiviteler, açık hava etkinlikleri sizi hoş tutar, zihin beden dengesi sağlar. Geçmişin yükünü geride bırakın, yaratcı becerilerinize güvenip ilerleyin.