Yay

Yay burcu yorum arşivi

19 December 2023 Yay burcu yorumu

Güneş, sizin üzerinizde parlıyor ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Ancak sabahın erken saatlerinde karmaşık rüyalar veya duygusal karmaşa hissederek uyanabilirsiniz. Uzun zamandır ilgilenmediğiniz konulara ilgi duymaya başlayacaksınız. Yeni projeler yapabilirsiniz ve fikirlerinizi ilginç bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi özgür hissedeceksiniz ve yaratıcı kişiler ile karşılaşacaksınız. Aslında bilimsel gelişmeler, yeni teknoloji ve evrensel düşünceler ile ilgilendiğiniz bir dönemdesiniz.Ani değişiklikler hoşunuza gidecek. Sürpriz davetler alabilirsiniz ve ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Onca tatsızlık ve hayal kırıklığının ardından, yeni bir fırsat size gayret verecek ve karşınıza çıkacak kıskanç insanlara karşı kendinize güven duymanızı sağlayacak. Hatıralar sizi melankolik yapıyor. Olayları çok dramatize etmeden ve sizi üzen şeyleri şakaya vurarak bu dönemi atlatmaya çalışın.

Yay Burcu Kariyer Durumu

İş ve çalışma sözleşmelerinde aşırı kendine güven göstermekten kaçının çünkü bu yanlış bir hamleye neden olabilir. Daha ihtiyatlı olmalısınız. Yükseleni Boğa burcu olanlar biraz asabi olacak ve iş arkadaşları ve ortaklarıyla anlaşmazlıklar yaşama riskine girecekler. Yıldızlar sakin olmanızı tavsiye ediyor!

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde daha yapıcı davranacağınız zamanlar var. İlişkileriniz de yaşanan sıkışmalara karşı, dengede kalmaya çalışmalısınız. Kimi zaman olaylara karşı esneklik gösterememe durumu olabilir. Duygusal baskı hissedebilirsiniz. Size ilham veren konularla uğraşabilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Rutin sevmeyen Yaylar, bugün iş yükünden kaçma arzunuz yüksek. Huzur ve huzursuzluk eş zamanlı seyredecektir. Bilinçaltınız derin arzuları açığa çıkarırken, özgürlük arzunuz yüksek. Yeni fikirler, esinlenmeye dayalı yaratımlar için gün verimli.