Yay

Yay burcu yorum arşivi

20 December 2023 Yay burcu yorumu

Eski arkadaşlarınızla haberleşebilir ve uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olayları özlemle hatırlayabilir ve sevdiklerinizi arayabilirsiniz. İsteklerinizi ve geçmişte kurduğunuz hayallerinizi gözden geçireceksiniz ve ideallerinizin değiştiğini hissedeceksiniz. Hem sosyal sorumluluk projeleri ve dernek faaliyetleri içinde yer alabilir, hem de evrensel yardım kuruluşlarında görev almayı düşünebilirsiniz. Turizm ve eğlence sektörüne yönelik faaliyetlerde bulunabilir, farklı yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Sizden daha titiz ve dikkatli olmanız istenecek. Hata olmaması için tekrar tekrar kontol yapın. Sevdiğiniz bir kişiye yardımcı olmaktan kaçınacaksınız; inatçılıklarından dolayı alınacak ve sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için onları yalnız bırakmak isteyeceksiniz.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Fikirlerinizi tekrar uygulamaya koymak için en iyi dönem. Eğer görevlerinize doğru miktarda enerji ile başlarsanız başarı daha büyük olacak. Yıldızlar ikinci dekantta doğanları hatalı yatırımlar ve kayıpla sonuçlanacak harcamalara karşı gözlerini dört açmaları için uyarıyor.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Yaşadığınız olaylara karşı farklı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Anlaşma imzalarken dikkat etmenizde fayda var. Alacağınız kararlar için acele etmeyin. Daha sonra uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün aksattığınız işleri hallederek, sakince geçireceğiniz zamanlar olabilir.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Rutin sevmeyen Yaylar, bugün iş yükünden kaçma arzunuz yüksek. Huzur ve huzursuzluk eş zamanlı seyredecektir. Bilinçaltınız derin arzuları açığa çıkarırken, özgürlük arzunuz yüksek. Yeni fikirler, esinlenmeye dayalı yaratımlar için gün verimli.